امروز سه شنبه 3 بهمن 1396
با اینستانا
آموزش آشپزی و شیرینی پزی
چهارشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۶ ۱۰:۵۰:۵۱ ب.ظ
Follow👉@ashpazi_page👈

ژله ويتريني
ژله آلوئه ورا ٢بسته. ژله دلخواه٢بسته. آب. بستني ٢ليوان. شير نصف ليوان
ابتدا ژله آلوئه ورا را با يك ليوان آب جوش حل ميكنيم بعد از اينكه سرد شد نصف ليوان شير به آن اضافه ميكنيم وميريزيم داخل قالبوميذاريم تو يخچال تا خودشو بگيره بعد ژله رولي رو درست ميكنيم يه بسته ژله كه من از تمشك استفاده كردم رو با نصف ليوان بستني ويه ليوان آب درست ميكنيم ژله آلوئه ورا وقتي خودشو گرفت از قالب برشهايي رو بر ميداريم وخالي ميكنيم ژله رولي ها رو در جاهاي خالي ميذاريم و نيم ساعت همينطوري ميذاريم يخچال تا به ديواره ها بچسبه بعد ژله آلوئه ورا رو درست ميكنيم نبايد وقتي ژله رولي ها رو گذاشتيم روش ژله آلوئه ورا بريزيم چون رول ها باز ميشه يا حركت ميكنه بايد همينطوري بذاريد يخچال تا به ديواره بچسبه بعد ژله آلو ئه ورا رو روش ميرزيم تا جاهاي خالي پر بشه بعد ژله هايي كه از قسمتهاي خالي برداشته بوديم رو رو حرارت به روش بن ماري دوباره حل ميكنيم و روي ژله مون ميريزيم وميذاريم يخچال كه خودشو بگيره بعد يه بسته ديگه ژله رو بايك ليوان آب جوش ونصف ليوان بستني حل ميكنيم و روي ژلمون ميريزيم دوباره ميذاريم يخچال بعد از چند ساعت برش ميگردونيم
.
ارسالی از
@lidaazad60
اشتراک ها و دسترسی : فیدها | خبرنامه | اپلیکیشن | نقشه سایت
خبرنامه :
لینک کوتاه :
http://8taq.ir/96060965065
برچسب ها
موردی وجود ندارد.
بدون دیدگاه
نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نخواهند شد.
نظرات غیر پارسی و یا غیر مرتبط با متن خبر منتشر نخواهند شد.

دیدگاهی وجود ندارد. اولین نفر باشید !
بازگشت به بالای صفحه
Copyright © 2016 Instana.ir All rights reserved. Registered in USPTO